Веганські молочні коржики печива на рисовому борошні простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Рисове борошно – 230 г
Мигдальна борошно – 70 р
Нутове борошно – 50 р
Тапиоковый або кукурудзяний крохмаль – 50 г
Щіпка солі
Розпушувач – 6 р
Молоко рослинне – 100 г
Яблучне пюре – 50 г
Розм’якшене кокосове масло – 70г
Панела – 150 г (або кокосовий цукор)
Веганські молочні коржики печива на рисовому борошні покроковий рецепт
1. Борошно, крохмаль, розпушувач просіяти, додати сіль, перемішати сухим віночком. Розм’якшене масло збити з цукром. Молоко кімнатної температури об’єднати яблучним пюре і влити цю суміш в масляну, перемешать.
2. Сухі інгредієнтів додати в рідкі, вимісити тісто, обмотати його харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Після присипати невеликою кількістю рисового борошна і розкачати тісто в пласт товщиною 7-8 мм (на пергаменті з силіконізовані покриттям).
3. Викласти коржики на деко застелений пергаментом, наколюємо, але не проколюємо виделкою і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин. Даємо охолонути!
Відео рецепт 👇