Вегетаріанська паста в гостро-вершковому соусі простий рецепт. Або в соусі аля «баффало». Виходить дуже смачно, вершково, злегка остренько🔥 Я полюбила рецепти, які готуються one-pot (тобто з використанням одного посуду від початку і до кінця), і це як раз той випадок!)
Інгредієнти
•паста
•вега чікен або соєві шматочки
•олія для обсмажування спецій
•часник – у мене сушений
•трави – я взяла прованські
•сирні дріжджі
•соус шрірача
•урбеч з кешью – 1 ст л на 1 порцію
Вегетаріанська паста в гостро-вершковому соусі покроковий рецепт
1. Обсмажити на маслі часник, трави і сирні дріжджі буквально менше хвилинки. Додати сухі макарони, залити їх водою і додати соус шрирача.
2. Перемішати і залишити варитися, не накриваючи кришкою. Коли макарони майже готові, додати ложку урбеча і вега чикен.
3. Все добре перемішати. Посипати зверху зеленню (за бажанням). Готово!
Відео рецепт 👇