Як зробити Велюр для покриття муссовых тортів рецепт простий.
Інгредієнти
Білий шоколад – 120 р.
Какао-масло – 80 р.
Рослинне масло – 5 р.
Жиророзчинний барвник – опціонально
Діоксид титану – опціонально
Велюр для покриття муссовых тортів покроковий рецепт
1. Розтопіть какао-масло в сотейнику, вилийте його на шоколад і перемішайте силіконової лопаткою. Додайте в цю масу жиророзчинний барвник і рослинне масло. При необхідності також діоксид титана.
2. Далі необхідно злегка підтопити суміш в мікрохвильовій печі і пробити блендером до однорідності. Працюємо при необхідності з діоксидом/барвником для отримання потрібного відтінку, кожен раз пробиваючи суміш блендером.
3. Даємо суміші охолонути до робочої температури 36-38 градусів. Розпилюємо суміш через фарбопульт з відстані 20 – 30 см, регулюючи подачу суміші і напір повітряного потока.