Вермішель з куркою, цибулею та морквою на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Курячі гомілки / стегна
1.5-2 ст. вермішелі (води в 2 рази більше)
Цибулю
Моркву
Зелень для подачі
Вермішель з куркою, цибулею та морквою на сковороді покроковий рецепт
1. Окремо обсмажуємо вермішель без олії пару хвилин до золотистого кольору, прибираємо. Окремо обсмажуємо цибулю, моркву хвилин 5 убираем.
2. Потім обсмажуємо курку з 2-ух сторін, солимо і перчимо до готовності 15-20 хвилин. Повертаємо до курки зажарку, вермішель і заливаємо кипятком.
3. Повністю покривати не треба, майже доверху вермішелі і трохи перемішати, накрити кришкою і тушкувати пару хвилин поки вермішель не приготовится.
4. Готово!
Відео рецепт 👇