Рибна Вершкова вуха з червоної риби, брокколі, помідорів, картоплі і моркви простий рецепт.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт.
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Брокколі – 150 гр
Черрі – 150 гр
Філе червоної риби – 300 гр.
Вершковий плавлений сир – 1 ст л
Петрушка
Сіль, перець, суш. часник
Вода – 1-1,5 л
Багет, часник, олію
Вершкова вуха з червоної риби, брокколі, помідорів, картоплі і моркви покроковий рецепт
1. Багет нарізаємо, поливаємо олією, натираємо часником і відправляємо в духовку при 180 гр. до рум’яного кольору. Нарізаємо кубиком всі овочі і рибу. Броколі нарізаємо на невеликі суцвіття, зелень дрібно измельчаем.
2. На вершковому і рослинному маслі обсмажуємо пару хвилин моркву, потім додаємо цибулю, спеції. Закладаємо картоплю, обсмажуємо ще хвилин 5, додаємо брокколі. Заливаємо овочі водою, варимо 10-15 хвилин (до готовності картоплі).
3. І додаємо рибу, різець хвилини 2 плавлений сир і добре перемішуємо. Вимикаємо вогонь, додаємо зелень і можна подавати. Це дуже смачно, обов’язково спробуйте приготувати!
Відео рецепт 👇