Вершковий суп вуха з червоної риби форелі

Вершковий суп вуха з червоної риби форелі простий рецепт 🤤🔥⁣⁣ Якщо з якихось причин ви пропустили цей рецепт і все ще не пробували це твір мистецтва терміново виправляйтесь!🤪 Це не можна передати словами, просто спробуйте та відчуйте цей ніжний, божественний смак🤤🔥⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Інгредієнти

– Форель
– Ріпчаста цибуля 2 шт⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Чорний перець(горошком) 1ч.л⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– сирний сир Вершковий -2,5 ст. л⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Вода 2,5 л⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Картопля 4⁣шт ⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Морква 2шт⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Лавровий лист 3шт⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Олію раст. 1ст.л⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Соєвий соус 1ст.л⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Сіль за смаком⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Перець мелений за смаком⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Цибулю зелений 20г⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Кріп 20г⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
– Багет⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Вершковий суп вуха з червоної риби форелі покроковий рецепт

1. Форель промиваємо, розрізаємо, з голови видаляємо зябра⁣⁣, відокремлюємо філе від хребта і шкіри, виймаємо кістки🐟. Відправляємо В каструлю 1 цибуля 🧅, 1 морква 🥕 , перець горошком, і хребет форелі (якщо хочете пожирніше – з головою). Заливаємо водою і варимо 30 хв після закипания.

2. Готовий бульйон проціджують через дрібне сито.⁣⁣⠀⁣⁣ У каструлю наливаємо масло і 5 хв. обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Потім додаємо соєвий соус, додаємо натерту на крупній тертці моркву 🥕 і обсмажуємо ще 5 хв.⁣⁣
3. До засмажки закидаємо кубики картоплі🥔 і обсмажуємо пару хв, заливаємо 2,5 л. рибного бульйону, кладемо лавровий лист 🍃,сіль/мелений перець і варимо до готовності картоплі.⁣⁣

4. Коли картопля готовий, додаємо вершковий сирний сир, дрібно нарізаний кріп, зелену цибулю, кубики філе форелі і варимо ще рівно 5 хв.(не довше)⁣⁣.

5. Готову страву подаємо зеленню і грінками 🥖 Це шалено смачно, без зайвих слів 🤪 Приємного апетиту хлопці,всіх обняли🥰⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇