Вершковий суп вуха з червоної риби форелі простий рецепт 🤤🔥 Якщо з якихось причин ви пропустили цей рецепт і все ще не пробували це твір мистецтва терміново виправляйтесь!🤪 Це не можна передати словами, просто спробуйте та відчуйте цей ніжний, божественний смак🤤🔥⠀⠀⠀
Інгредієнти
– Форель
– Ріпчаста цибуля 2 шт⠀⠀⠀
– Чорний перець(горошком) 1ч.л⠀⠀⠀
– сирний сир Вершковий -2,5 ст. л⠀⠀⠀
– Вода 2,5 л⠀⠀⠀
– Картопля 4шт ⠀⠀
– Морква 2шт⠀⠀⠀
– Лавровий лист 3шт⠀⠀⠀
– Олію раст. 1ст.л⠀⠀⠀
– Соєвий соус 1ст.л⠀⠀⠀
– Сіль за смаком⠀⠀⠀
– Перець мелений за смаком⠀⠀⠀
– Цибулю зелений 20г⠀⠀⠀
– Кріп 20г⠀⠀⠀
– Багет⠀⠀⠀
Вершковий суп вуха з червоної риби форелі покроковий рецепт
1. Форель промиваємо, розрізаємо, з голови видаляємо зябра, відокремлюємо філе від хребта і шкіри, виймаємо кістки🐟. Відправляємо В каструлю 1 цибуля 🧅, 1 морква 🥕 , перець горошком, і хребет форелі (якщо хочете пожирніше – з головою). Заливаємо водою і варимо 30 хв після закипания.
2. Готовий бульйон проціджують через дрібне сито.⠀ У каструлю наливаємо масло і 5 хв. обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Потім додаємо соєвий соус, додаємо натерту на крупній тертці моркву 🥕 і обсмажуємо ще 5 хв.
3. До засмажки закидаємо кубики картоплі🥔 і обсмажуємо пару хв, заливаємо 2,5 л. рибного бульйону, кладемо лавровий лист 🍃,сіль/мелений перець і варимо до готовності картоплі.
4. Коли картопля готовий, додаємо вершковий сирний сир, дрібно нарізаний кріп, зелену цибулю, кубики філе форелі і варимо ще рівно 5 хв.(не довше).
5. Готову страву подаємо зеленню і грінками 🥖 Це шалено смачно, без зайвих слів 🤪 Приємного апетиту хлопці,всіх обняли🥰⠀⠀⠀
Відео рецепт 👇