Вівсяне печиво з маслом і тростинним цукром

Як зробити Вівсяне печиво з маслом і тростинним цукром рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Вершкове олію – 150 р
Цукор тростинний – 150 г
Ванілін – 1/4 ч. л.
Яйце – 2 шт
Борошно пшеничне – 140 г
Сода – 1/2 ч. л.
Сіль – 1/3 ч. л.
Вівсяні пластівці довгого варіння – 200 г

Сушена журавлина, родзинки, насіння соняшнику (сирі) кунжут, насіння гарбуза – загальна кількість 150 гр

Вівсяне печиво з маслом і тростинним цукром покроковий рецепт

1. Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром і ваніліном в пишну масу. Додати по одному яйця, продовжити збивати. Просіяти борошно, додати сіль, погашену соду, вівсяні пластівці – перемішати до однорідної консистенции.
2. Журавлину, родзинки, насіння, кунжут – всипати в тісто. Прибрати тісто в холодильник на 15-20 хв. Потім сформувати вологими руками шарики.
3. Викласти на застелений папером для випічки деко на відстані один від одного, відправити в розігріту до 180* духовку на 10-15 хв. Дістати, остудити на решетке.