Вологий Муссовый Шоколадний торт з вишнею простий рецепт 🍰 Який ніжний торт 😍 з шалено вологим бісквітом, а пряна вишня надає шалену родзинку 🤤
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 79/4.9/2.7/9
Вага торта : 1238 гр
потрібно для бісквіта:
Яйце – 1 шт
Банан – 100 гр
Молоко 1.8% – 50 мл
Рисова ц/з борошно – 40 гр
Какао – 15 гр
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Підсолоджувач
для шоколадного суфле :
ряжанка 4 %- 650 мл
какао -15 гр
желатин 20 гр + вода 50 мл
Підсолоджувач
Для вишневого шару:
Вишня заморожена – 200 гр
Желатин – 5 гр + 40 мл води
Кориця- 2 гр
Підсолоджувач
Вологий Муссовый Шоколадний торт з вишнею покроковий рецепт
1. Банан, яєчко, молоко, підсолоджувач пробити блендером в однорідну масу. Додати борошно з розпушувачем і какао. Перемішати. Перелити в форму діаметром 16 див. Випікати при 180 гр 20 хв. Для суфле: желатин замочити у воді і дати набрякнути. Після чого розчинити імпульсами в мікрохвильовці по 3 сек.
2. Ряжанку, підсолоджувач, какао змішати міксером до пінки. Додати желатин і продовжуємо збивати. Збиваємо міксером до легкості. Дно рознімної форми затягнути харчовою плівкою, з боків прокладить ацетатної пленкой.
3. Викладаємо бісквіт і виливаємо мус. Прибираємо в холодильник на 1 годину. Вишню розморозити, пробити блендером в пюре. Желатин залити водою, даємо набрякнути і так само імпульсами розчиняємо в воде.
4. З’єднати вишню і желатин, додати підсолоджувач і корицю . Дістаємо форму і виливаємо вишневий шар. Прибираємо в холодильник на ніч .