Вологий шоколадний Брауні простий рецепт. За вікном сонечко і оксамитове бабине літо, а будинок наповнений ароматом какао і шоколаду. Я піддалася на ваші вмовляння і нарешті вивів власну формулу ідеального брауні 🔥 Хто зі мною на перший рік, знає, моїми рецептами можна довіряти ♥️ Це той самий випадок, коли картинка повністю відповідає змісту, т. к. березі ваші продукти і душевну рівновагу в процесі приготування.
Інгредієнти
Брауні
(форма 20х20 см.)
Шоколад темний – 80 р.
Шоколад молочний – 120 р.
Масло вершкове – 150 р.
Яйця – 180 р. (3 шт СО)
Цукор – 180 р.
Какао – 50 р.
Борошно – 90 р.
Мигдальна борошно* – 40 р.
Розпушувач – 3 р.
Сіль – 2 р.
Вологий шоколадний Брауні покроковий рецепт
1. Шоколад і масло розтопити. Яйця і цукор збити. Просіяти какао, борошно, розпушувач, сіль. Об’єднати всі складові. Випікати при 170 °C приблизно 30 минут.
2. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою (вона не буде повністю сухий, але тісто не залишається рідким, тягнеться за шпажкою).
3. * мигдалеву борошно можна виключити, замінивши на 20 р. пшеничного.
** за бажанням можна додати 100-200 грубо подрібнених орехов.
** за бажанням можна додати 100-200 грубо подрібнених орехов.