Як зробити смачні Яблучні мафіни на кефірі в духовці рецепт простий в духовці. Ви, мабуть, чекаєте торт, який я вчора пекла) але він був не для instagram, а для однієї дуже хорошої дівчинки! Моїй похресниці Ярослави❤️ вчора їй виповнилося 9 (!) років!! Як час летить…а адже нещодавно вона лежала така маленька крихітна “помидорка”)) зараз вже наречена хоч куди😄
Інгредієнти
Борошно 300 г
Кефір 200 мл
Масло рослинне 60 мл
Яйце куряче 1 шт
Цукор 100 р
Розпушувач 1,5 год л
Яблуко 2 шт
Яблучні мафіни на кефірі в духовці покроковий рецепт
1. Яблука помити, почистити, видалити серцевину і нарізати на маленькі кубики. Змішати борошно, розпушувач і цукор. В іншій мисці перемішати віночком яйце, кефір і рослинне масло.
2. Змішати сухі інгредієнти і рідкі. Розмішати до однорідної консистенції. Додати яблука, перемішати. Викласти у формочки трохи більше, ніж на половину.
3. Якщо не силіконові формочки або не паперові, то трохи змастити рослинним маслом. Випікати в розігрітій до 200 С духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору. Дати повністю остыть.