Як зробити Яблучні оладки на кокосовому молоці без глютену рецепт простий. Вже пристосувалася , навіть не потрібно зважувати всі в грамах, як раніше 😅 Беру борошно, рослинна молоко, розпушувач, доводжу до консистенції сметани і все , тісто готове ✅
Інгредієнти
🔸Суміш безглютенова, універсальна від Гарнець – 170 гр
🔸Кокосове молоко (будь-яке рослинне) – 280 мл ( можна навпіл з теплою водою )
🔸натерте на дрібній тертці яблуко , приблизно 50-70 гр м’якоті
🔸Кокосове масло (будь-яке рослинне)– 2 ст. л
🔸Сироп топінамбура – 2 ст. л
🔸розпушувач 1 ч. л (або сода 0,5 ч. л і 1 ч. л оцту)
Яблучні оладки на кокосовому молоці без глютену покроковий рецепт
1. Натерти на дрібній тертці 1 середнє яблуко. З’єднайте разом всі рідкі ингредиенты.
2. Всипте сухі інгредієнти до рідких і вимісити однорідне тісто, консистенція рідка сметана (якщо занадто густовато – додайте потихеньку ще води).
3. Добре розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям, при бажанні налийте трохи олії. Підсмажте млинці з двох сторін до готовности.