Яблучні штруделі булочки міні

Швидкі Яблучні міні «штрудель». ⠀ Ці пиріжки краще відразу готувати подвійну порцію, а то й потрійну. Зникають миттєво 😅 як насіння 🤪 їж і не можеш зупинитися. ⠀ Начинка може бути будь👍🏻 з капустою, вишнями і навіть м’ясом. ⠀ А якщо обсмажити в маслі, а не запекти, точно, як в Макдональдс, але краще запекти 😂 фігура скаже «спасибі». Як зробити Яблучні штруделі булочки міні рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
Вода крижана – 70 мл
Масло – 70 мл
Сіль – щіпка
Борошно – 150-200 г ( додаємо по трохи)

Начинка:
Яблука 5 шт
Цукор за смаком

Яблучні штруделі булочки міні покроковий рецепт

1. Все ПРОСТО! Яблука нарізати на кубики, з’єднати з цукром і проварити 10 хв. остудити. ⠀ Змішати масло, воду, сіль, муку.

2. Замісити еластичне тісто. Дуже класно робити з дітьми, воно неймовірно приємне на дотик. Розділити на частини, розкачати, покласти начинку і свернуть.

3. Зверху змастити жовтком. Запікати 30-40 хв при 180 гр.

4. ЇХ ПОВИНЕН приготувати КОЖЕН 🔥

Відео рецепт 👇