Яблучний пиріг перевертиш з карамеллю в духовці

Яблучний пиріг перевертиш з карамеллю в духовці простий рецепт. Простіше просто нізя придумати, запевняю вас. Сезон яблук прийшов і ми з вами приготуємо ще не один пиріг, обіцяю. Я пам’ятаю, що обіцяла вам ще яблучний «чізкейк» і, швидше за все, у вихідні здійсню його☺️. У «перевертыше» приємно те, що випік/перевернув/порізав/їж. А якщо додати на теплий пиріг морозиво…про боги, можна зійти з розуму. Так що бігом з магазину додому, не забудьте захопити ванільне морозиво.

Інгредієнти

▪️5-7 середніх яблук
▪️100гр цукру
▪️50гр вершкового масла

Для тіста:
▪️220гр борошна
▪️100гр вершкового масла
▪️1 яйце
▪️2ст.л води
▪️дрібка солі

Яблучний пиріг перевертиш з карамеллю в духовці покроковий рецепт

1. Зробимо тісто. Змішати всі інгредієнти, масло повинне бути холодним. Обов’язково додайте щіпку крупної солі…це неймовірно круто коли на тлі солодощі трапляються крупинки солі😏 Відправте тісто в холодильник.

2. Яблука почистити від шкіри і середини, порізати на пластини. У сковороду викласти цукор – розтопити на середньому вогні. До карамелі додайте вершкове масло і викладіть пластинки яблок.

3. Тісто дістати з холодильника, розкачати і закрити їм яблука Випікати 30 хвилин при 180С Гарячий пиріг акуратно перевернути на страву Подавати з морозивом ♥️