Яблучний пиріг тарт з карамеллю і горіхами

Як зробити Яблучний пиріг тарт з карамеллю і горіхами рецепт простий. Вміти доводити почате до кінця – це круто. Але в мене його немає. 😂 Страждаю. Згнітивши серце і скриплячи всіма кінцівками, включаючи голову, беру себе в руки. Я повинна завершити завершити розпочате ще рік тому навчання в школі пекарського мистецтва. А всього-то залишилося здати багети! Але після N-ного кількості не зовсім вдалих спроб я розслабилася. Настало літо і я взагалі взяла відпустку від навчання.
І ось уже майже півроку, як я їх не пекла. Взагалі, навіть для себе. Жах жахливий. Незавершене справу не дає душі спокою. Тому. Обіцяю самій собі при свідках – я закінчу навчання і здам-таки ці нещасні багети! Побажайте мені завзятості і удачі ✌ Ну, і рецепт, звичайно 😉 Яблучний пиріг з карамеллю з книги “Листкове щастя” Ильзиры.

Інгредієнти

Для тесту:
200 р борошна
100 г вершкового масла
1 яйце
щіпка солі
Для карамелі:
130 г цукру
50 г води
200 мл вершків 33%
2 яйця
Начинка:
2 яблука
фундук (обсмажити)

Яблучний пиріг тарт з карамеллю і горіхами покроковий рецепт

1. Масло порубати ножем з борошном і сіллю. Додати яйце і замісити тісто. При необхідності додати трохи крижаної води. Прибрати в холодильник. Цукор залити водою і поставити на плиту. Нагрівати на сильному вогні, поки не почне темнеть.
2. Влити гарячі вершки, зменшити вогонь і постійно помішуючи довести до однорідності. Отудить і додати яйця. Перемішати не збиваючи до однорідності. Тісто розкачати і викласти у форму.
3. Залити карамеллю і зверху викласти нарізані яблука. Присипати фундуком. Випікати в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духове 30-40 хвилин. Перед подачею повністю остудить.