Яблучний пиріг з хрусткою скоринкою з кориці

Забирайте в скарбничку ще один смачний ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ з хрусткою КОРИЧНОЇ СКОРИНКОЮ 🥧 Дуже смачно подавати його теплим, зі сметаною, йогуртом, морозивом😋 Пиріг, як ми любимо, простий в приготуванні і дуже цікавий по текстурам👍Готуйте обов’язково!👍 Як зробити смачний Яблучний пиріг з хрусткою скоринкою з кориці рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

300г борошна
200г цукру
30 г (мл) олії
1 яйце
200 г (мл) молока
1 ч. л. без гірки соди
1/3 ч. л. ванілі або ваніліну
300г яблук, краще червоних

Для скоринки:
20г вершкового масла
1,5-2 ч. л. кориці
3 ст. л. цукру

Яблучний пиріг з хрусткою скоринкою з кориці покроковий рецепт

1. Духовку включити на 170°С Змішати рослинне масло з цукром. Додати яйце, молоко. Потім додати борошно, просіяне з содою і ваніллю. Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібним кубиком.

2. З’єднати лопаткою з тестом. Форму 20-24 см в діаметрі вистелити пергаментом. Викласти тісто з яблуками. Випікати 35-40 хвилин при 170°С.

3. Для скоринки розтопити масло, змішати його з цукром і корицею. Викласти на пиріг зверху. Повернути в духовку на 5-10 хвилин. Готовність перевірити сухий паличкою. Подавати теплим❤