Яблучний пиріг з родзинками і мигдалем

Яблучний пиріг з родзинками і мигдалем рецепт простий 🥰 дуже смачно і просто готувати ✨ Друзі, дуже давно не викладала пости в стрічку, тому мене мало хто зараз побачить …. а хто бачить це фото – поставте , будь ласка, лайк❤️для зворотного зв’язку 💫

Інгредієнти

210 гр рисової або пшеничного борошна
3 яйця категорії С0
70-100 мл молока
50 гр вершкового масла
3 – 4 яблука
40-50 гр родзинок
1 ч л розпушувача
20 гр мигдалю або пелюсток мигдалю
цукрозамінник за смаком
щіпка кориці

Яблучний пиріг з родзинками і мигдалем покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукрозамінником (близько 2х хвилин), додати молоко і ще раз трохи збити. Всипати борошно ( за необхідності можна просіяти) і разрыхлитель.
2. Вершкове масло розтопити і влити туди. Все збити міксером. Тісто повинне вийти густе. Яблука очистити від шкірки і нарізати на кубики. Родзинки промити. Все разом змішати і додати в тісто .
3. Форму для випічки змастити маслом, рівномірно розподілити тісто з яблуками і родзинками. Зверху посипати пелюстками мигдалю або подрібненим мигдалем і посипати корицею. Випікати в духовці 40 хв при 180С.