Яблучний штрудель з корицею, родзинками і горіхами

Як смачно зробити Яблучний штрудель з корицею, родзинками і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидкий і смачний яблучний штрудель.

Інгредієнти

Тісто:
тепла Вода – 50 мл,
Рослинна олія – 30 мл,
Борошно – 150 гр.

Начинка:
Яблука – 6 шт.
Сік лимона – 1 ч. л.,
Цукор – 3 ст. л.,
Кориця – 2 ст. л.,
Родзинки, волоські горіхи (обсмажені)- за бажанням,
Вершкове масло – 50 гр.

Яблучний штрудель з корицею, родзинками і горіхами покроковий рецепт

1. Тісто:
Змішуємо всі інгредієнти, вимішуємо руками. Прибираємо тісто в пакет і даємо відпочити 30 минут.

2. Яблука очищаємо від шкірки. Рубаємо кубиками. Далі відправляємо в каструлю з товстими стінками – яблука, корицю, цукор, сік лимона, вершкове масло, сік лимона, родзинки і тушкуємо отриману масу на середньому вогні. Робочу поверхню змащуємо рослинним маслом!

3. Розкачуємо тісто дуже тонко, щоб стіл просвічувався. При бажанні тісто можна змащувати розтопленим вершковим маслом (у мене без). Далі на тісто викладаємо начинку і як би загортаємо її в колбаску.

4. Запікаємо при 180 градусах близько 25-30 хв. Коли вийняли штрудель, відразу накриваємо його рушником і даємо йому охолонути до кімнатної температуры.