Як смачно зробити Яблука запечені в духовці з медом і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для мене це дуже затишна їжа, асоціація з дитинством і запах кориці на весь будинок. Не забудь підписатися, у мене багато смачних рецептів і натхнення.
Інгредієнти
2 середніх яблука
100 гр сиру (беріть пожирніше або додайте ложку сметани, сир підсихає в духовці )
Родзинки (або будь-які сухофрукти)~20гр
Волоський горіх (так само можна замінити будь-яким)~20гр
Ванілін
Цукор за бажанням
Кориця
Мед
Яблука запечені в духовці з медом і сиром покроковий рецепт
1. Яблука добре миємо й вирізаємо серединку. Присипаємо корицею. Зубочисткою тикаємо шкірку яблук, що б в духовці вона не лопнула. Сир змішуємо з сухофруктами, горіхами і ваніліном(на цьому етапі можна додати мед, але я їм поливала готові)
2. Начиняємо яблучка і присипаємо зверху корицею. В духовку на 180 градусів~ 15-20 хв. Час приготування залежить від сорту яблук і того, як ви більше любите.
3. Хтось дуууже любимо м’які-пюре, я люблю що б вони залишалися трохи твердими. Насолоджуємося
Відео рецепт 👇