Ягідна галета з полуницею в духовці простий рецепт. Втекти від міської спеки у прохолодний зелений ліс, готувати ягідну галету, кривлячись від яскравого сонечка 💛 Одним словом — літо прийшло, а значить пора готувати сезонні смаколики, експериментуючи з різними поєднаннями! Сьогодні хочу поділитися рецептом полуничної галети з сиром страчателла 🍃🧺 Мммм, як же це смачно і цікаво звучить!
Дуже рада, що втілити такі задумки завжди можна за допомогою онлайн-магазину з швидкою доставкою Самокат 🤞🏻Буквально 15 хвилин і свіжі продукти вже у мене на кухні і я можу безтурботно творити, але саме класне, що в них є свої продукти, які я раджу вам спробувати (💔 одне шоколадне морозиво в стаканчику чого варто)!
Дуже рада, що втілити такі задумки завжди можна за допомогою онлайн-магазину з швидкою доставкою Самокат 🤞🏻Буквально 15 хвилин і свіжі продукти вже у мене на кухні і я можу безтурботно творити, але саме класне, що в них є свої продукти, які я раджу вам спробувати (💔 одне шоколадне морозиво в стаканчику чого варто)!
Інгредієнти
170 г борошна
3-4 ч. л цукру
щіпка солі
70 г вершкового масла
70 мл молока
300 г полуниці
я взагалі не додавала цукор, тому що ягоди були дуже солодкі, ви можете зверху посипати за смаком
страчателла
і ще я забула додати базилік, додайте, не пошкодуєте!
Ягідна галета з полуницею в духовці покроковий рецепт
1. Просійте борошно і додайте всі сухі інгредієнти. Холодне масло наріжте кубиками і перемішайте з борошняною сумішшю до дрібної крошки.
2. Влийте молоко і замішайте тісто. Приберіть в холодильник на 30 минут.
3. Потім розкачайте пласт, додайте ягоди. І випікайте при 180 З де – 40 минут.