Торт «Ягідний пиріг». Тільки не питайте, чому таку назву:) Як зробити Ягідний торт з кремом з кисломолочного сиру рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт:
Яйця категорії З 3 шт
Цукор 100 р
Борошно 170 г
Молоко 65 р
олію 50 р
Розпушувач 6 р
Цедра 1/2 лимона
Заморожені ягоди чорниці або лохини 30 г+борошно 5 г
⠀⠀
Крамбл:
Борошно 40 г
Масло вершкове 15 г
Цукрова пудра-15 р
⠀⠀
Ягідне конфі:
Ягоди чорниці або лохини 150 р
Ягоди малини 70 р
Цукор 90 р
Лимонний сік 1 ст. л
Кукурудзяний крохмаль 15 р
Крем для прошарку:
Сирний сир 500 р
Вершки 33% 100 р
Цукрова пудра-80 г
Ягідне конфі 40 г з загальної кількості
⠀
Крем для покриття:
Сирний сир 450 р
Вершки 33% 70 р
Цукрова пудра-80 г
Ягідний торт з кремом з кисломолочного сиру покроковий рецепт
1. Бісквіт:
1. Яйця кімнатної температури збити з цукром до стійкої піни
2. Молоко підігріти до теплого стану, змішати з маслом і цедрою. Вилити до яйцям
3. Додати просіяне борошно з розпушувачем. Швидко, зберігаючи легкість перемішати.
4. Вилити половину тіста в підготовлену форму 16 см, додати заморожені ягоди перемішані з борошном і вилити решту тіста
5. Випікати в розігрітій духовці до 170 С 35-40 хвилин
6. Остудити, прибрати в холод на 6 годин
1. Яйця кімнатної температури збити з цукром до стійкої піни
2. Молоко підігріти до теплого стану, змішати з маслом і цедрою. Вилити до яйцям
3. Додати просіяне борошно з розпушувачем. Швидко, зберігаючи легкість перемішати.
4. Вилити половину тіста в підготовлену форму 16 см, додати заморожені ягоди перемішані з борошном і вилити решту тіста
5. Випікати в розігрітій духовці до 170 С 35-40 хвилин
6. Остудити, прибрати в холод на 6 годин
2. Крамбл:
1. Холодне масло перетерти в крихту з сухими інгредієнтами
2. Охолодити в морозилці 10 хвилин
3. Випікати при 160 С 15-18 хвилин
1. Холодне масло перетерти в крихту з сухими інгредієнтами
2. Охолодити в морозилці 10 хвилин
3. Випікати при 160 С 15-18 хвилин
3. Ягідне конфі:
1. Цукор змішати з крохмалем
2. Висипати до підігрітим на середньому вогні ягодам. Варити до загустіння
1. Цукор змішати з крохмалем
2. Висипати до підігрітим на середньому вогні ягодам. Варити до загустіння
4. Крем для прошарку:
1. Всі холодні інгредієнти збити на низьких обертах, додати остигле конфі
1. Всі холодні інгредієнти збити на низьких обертах, додати остигле конфі
5. Збірка:
Бісквіт-крем-крамбл конфі-бісквіт-крем-крамбл конфі-бісквіт
Прибрати в холодильник на стабілізацію мінімум на 4 години
Бісквіт-крем-крамбл конфі-бісквіт-крем-крамбл конфі-бісквіт
Прибрати в холодильник на стабілізацію мінімум на 4 години
6. Крем для покриття:
1. Всі холодні інгредієнти збити на низьких обертах, нанести на торт
1. Всі холодні інгредієнти збити на низьких обертах, нанести на торт
Відео рецепт 👇