Як посмажити яловичу печінку з цибулею на сковороді зі сметаною

Мало хто так готує печінку! Вам сподобається цей смачний і швидкий рецепт! Як посмажити яловичу печінку з цибулею на сковороді зі сметаною смачно простий рецепт.

Інгредієнти

800 г яловичої печінки
2 цибулини
2 зубчики часнику
4 столові ложки сметани
1 чайна ложка гірчиці
Сіль і чорний перець – за смаком

Як посмажити яловичу печінку з цибулею на сковороді зі сметаною покроковий рецепт

1. Яловичу печінку промийте, видаліть плівку і зайвий жир. Наріжте на відповідні шматочки. Залийте його окропом і залиште на 3-5 хвилин. Обсмажте на олії 2 цибулини і 2 зубчики часнику до мягкости.

2. Злийте рідину з печінки і додайте до цибулі. Готувати під кришкою 5 хвилин на середньому вогні. У мисці змішати сметану і гірчицю. Додайте трохи води, якщо сметана дуже густа. Підготовлену суміш додати до печени.

3. Накрити кришкою і варити на середньому вогні 10-15 хвилин. Через 15 хвилин додати сіль і чорний перець за смаком. Тушкувати ще 5 хвилин і вимкнути. Сподіваюся, вам сподобався мій рецепт. Напишіть мені коментар!

Відео рецепт 👇