Як правильно нарізати манго красиво

Як правильно нарізати манго з кісточкою красиво простий рецепт. Розказую самий легкий і красивий спосіб 😉 йому Мене навчили тайці на сонячному Пхукеті.

Інгредієнти

манго

Як правильно нарізати манго красиво покроковий рецепт

1. У середині манго знаходиться велика кісточка, тому тримайте фрукт вертикально і гострим ножем зріжте по шматку з двох сторін від косточки.

2. Покладіть ці два шматочки манго на дошку м’якоттю вгору. Невеликим ножем розріжте м’якоть ґратами кубиками (як на відео). Робіть це акуратно, щоб не прорізати кожуру.

3. Виверніть фрукт, щоб кубики роз’єдналися і ножем зріжте всю м’якоть від шкірки. Або вычерпните ложкою кубики.

4. З середнього шматка з кісточкою спочатку маленьким гострим ножем зріжте шкірку. Потім з кісточки зріжте м’якоть, пройшовшись навколо неї, зрізуючи як можна більше мякоти.

Відео рецепт 👇