Яблучний заливний пиріг на молоці в духовці

Як зробити смачний Яблучний заливний пиріг на молоці в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

2 яйця
100 мл молока
Цукрозамінник за смаком
60 гр вівсяної цільнозерновий борошна
1 ч. л розпушувача
4 яблука
30 гр волоських горіхів
1/2 ч. л. масла ДХІ
Мускатний горіх і кориця за бажанням

Яблучний заливний пиріг на молоці в духовці покроковий рецепт

1. Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо на 4 частини, а після ріжемо на полудольки. На сковороду викладаємо масло дхі, яблука і посипаємо їх цукрозамінником, корицею, мускатним горіхом і підсмажити на сковороді протягом 5 минут.

2. В окремій мисці змішуємо яйця, цукрозамінник, молоко, борошно, розпушувач і збиваємо міксером до однорідної консистенції. До отриманого тесту додаємо яблука і перемешиваем.

3. Волоські горіхи подрібнюємо блендером в крихту. У форму для запікання виливаємо тісто і посипаємо зверху волоським орехом.

4. Прибираємо пиріг в духовку випікатися на 45-40 хвилин при 180 градусах. Смачний заливний яблучний пиріг готовий, приступаємо до дегустації!

Відео рецепт 👇