Як приготувати перепелові в духовці і смажену у фритюрі простий рецепт. Перепілки, приготовлені двома способами – це неймовірно смачно 😍 І, можливо, це блюдо налякало вас складністю приготування 😊 але, повірте, це варто того!
Інгредієнти
Перепілки – 4 шт. ≈ 700 гр.
коріандр – 1 ч. л.
кмин – 1 ч. л.
перець запашний – 1 ч. л.
оливкова олія – 1 ст. л.
сіль
⠀
маринад:
біле сухе вино – 250 мл
соєвий соус – 100 мл
⠀
фритюр:
яйце – 1 шт
темпура або кукурудзяний крохмаль
масло рослинне – 1 л.
Як приготувати перепелові в духовці і смажену у фритюрі покроковий рецепт
1. Перепілки потрібно обробити, тобто видалити хребет і тонкі плечові кістки. Виходить перепілка-метелик. Розтовчіть спеції – коріандр, кмин, перець запашний, сіль і оливкове масло. Приготуйте маринад: з’єднайте біле сухе вино і соєвий соус. Замаринуйте перепілок в суміші спецій і маринада.
2. Залиште приблизно на годину або краще на 2. ⠀ Запікайте разом з маринадом в рукаві. Рукав кладіть на гарячий деко! ❗️ Обовязково проколіть рукав голкою. Ставте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. ⠀ Розігрійте рослинне масло. Збийте 1 яйцо.
3. Обваляйте перепілку в яйці, а потім в темпурі або кукурудзяному крохмалі. Струсіть зайву крохмаль і обсмажте в олії до рум’яної скоринки. На відео я показала процес 🤗 Після обсмажування у фритюрі обов’язково покладіть перепілок на серветки, щоб скло зайве масло. ⠀
4. як гарнір я вибрала томати Черрі, підсмажені на топленому маслі. Я фанат томатів 😋 А ви можете вибрати ваш улюблений гарнир.
Відео рецепт 👇