Як варити абрикосовий варення без кісточок з лимоном на зиму простий рецепт в домашніх умовах.
Інгредієнти
1 кг абрикосів без кісточок (У мене абрикоси 5кг)
800гр цукрового піску (У мене 4кг)
Сік 1 лимона
Як варити абрикосовий варення без кісточок з лимоном на зиму покроковий рецепт
1. Засипати абрикоси (добре промиті) цукром і залишити на кілька годин (приблизно на 2-3год) Далі каструлю поставити на плиту, додати сік лимона, довести до кипіння і на середньому вогні варити хв 40-45.
2. Періодично помішувати дерев’яною ложкою і знімати піну. Плоди подрібнити доступним способом до бажаної текстури. (Я подрібнила блендером)
3. Далі розливаємо в стерилізовані банки і закриваємо стерилізованими кришками. І наш джем готовий. Зберігати в темному банки месте.
Відео рецепт 👇