Як запекти курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою

Хрустка курка! Як запекти курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою на деко простий рецепт домашній найсмачніший.

Інгредієнти

Курячі ніжки 7-8 штук
Борошно 1,5 – 2столовые ложки
Сіль і перець за смаком
Чилі порошок – ¼ ч. л.
часник Сушений – 1 ч. л.
Солодка паприка – 0,5 ч. л.
Коріандр – 0,5 ч. л.
Зіра – 0,5 ч. л.
Соняшникова олія

Як запекти курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою покроковий рецепт

1. Курячі ніжки 7-8 штук, добре промити і обсушити. Додати сіль і чорний перець за смаком, 0,5 ч. л паприки, 1 ч. л. сушеного часнику, 0,5 ч. л. коріандру, 0,5 ч. л. зіри, ¼ ч. л. чилі. Добре перемешать.

2. У форму налити 2 столові ложки олії і відправити в духовку розігріту до 200 градусів. До гомілки додати 1,5 – 2 столові ложки борошна і перемішати. Завдяки борошні курячі ніжки знайдуть хрустку корочку.

3. Викладаємо курку на розігріту форму і кожну гомілку обволікає в маслі. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 минут.
4. Через 25 хвилин перевертаємо курні ніжки і готуємо ще 30-25 хвилин. Смачні курячі гомілки готові. Приємного апетиту!