Як зробити яловичину по-кремлівськи без оцту рецепт простий. М’ясо виходить просто.
Інгредієнти
Яловичина
Цибуля ріпчаста
Масло вершкове
Спеції
Часник свіжий
Вода
Яловичина по-кремлівськи без оцту покроковий рецепт
1. Яловичину ріжемо на середні шматочки. Викладаємо в каструлю, посипаємо цибулею, додаємо вершкове масло і трохи води. Доводимо до кипіння і на повільному вогні тушкуємо 30 хвилин. Потім додаємо спеції за смаком, сіль і свіжий чеснок.
2. Накрити кришкою і на повільному вогні тушкуємо 1-1,5 години (залежить від жорсткості м’яса) У сковороді розтопити трохи топленого вершкового масла і викласти добре промитий рис.
3. Обсмажити помішуючи 2-4 хвилини. Потім посолити і додати воду у співвідношенні 1:2 (рис:вода) і на дуже повільному вогні довести до готовності. Приємного апетиту!!!
Відео рецепт 👇