Захоплення Султана турецьке блюдо з баклажанів, помідорів та індички простий рецепт. Спробувала його роки 2 тому в Турецькому готелі і це любов 😍 приголомшливий смак. Не дарма його називають «Султан в захваті». На правильність рецепту не претендую, але приготувати дуууже рекомендую.
Інгредієнти
Баклажани – 5 шт (можна і більше)
Часник 3 зуб
Вершки 10% – 200 мл
Сир – 150 р
Масло сл опціонально
Мускатний горіх
Сіль
Індичка -600 г (можна будь-яке м’ясо)
кубиками Томати -400 р
Перець-1 шт
Цибуля-1 шт
Спеції (у мене уцхо-сунелі і 12 овочів)
Сіль
Захоплення Султана турецьке блюдо з баклажанів, помідорів та індички покроковий рецепт
1. Баклажани розрізати і запекти з часником, окропивши маслом при 200 гр 40 хв. остудити. Поки запікаються баклажани, готуємо індичку. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі, додаємо індичку, тушкуємо, поки не посветлеет.
2. Додаємо овочі і спеції, сіль. Тушкувати 30 хв. Баклажани очистити, порізати і злегка обжарит на олії, додати вершки, пюрировать.
3. Додати сир, сіль і мускатний горіх. Перемішати. Індичку викласти на пюре з баклажанів і подавати. Швидко, дуже смачно і навіть святково! Оцінить вся сім’я ❤️
Відео рецепт 👇