Закусочний торт з сочевиці, цибулі, моркви та майонезу

Закусочний торт з сочевиці, цибулі, моркви і майонезу простий рецепт.

Інгредієнти

300 г сочевиці
150 г борошна
2 цибулини
2 моркви
100 г майонезу
1/2 ст. л. солі
1/2 ч. л. пряних спецій
1 пучок кропу

Закусочний торт з сочевиці, цибулі, моркви і майонезу покроковий рецепт

1. Замочуємо сочевицю в гарячій воді на 2 години, пізніше пробиваємо блендером. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці і разом обсмажуємо до золотавої корочки.
2. Замішуємо фарш із сочевиці, половину засмажки, борошна та спецій, добре перемішуємо і ставимо смажити коржі на сковороду з обох сторон.

3. Викладаємо торт шарами: корж із сочевиці, майонез, зажарка, зелень, і повторюємо укладку.