Запечена риба короп з картоплею в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
-риба (форель, горбуша, короп або інша)
-картопля-4-5 шт.
-цибуля ріпчаста 1 шт
-морква 1-2 шт
-розмарин
-гілочка кропу
-рослинне масло
-вершкове масло приблизно 20 р
-сіль, перець
Запечена риба короп з картоплею в духовці покроковий рецепт
1. Картоплю наріжте на тонкі скибочки, посоліть, поперчіть, додайте розмарин сухий, збризніть рослинному маслом і перемішайте. Рибу натріть сіллю, перцем, розмарином і маслом, покладіть її на картофель.
2. Всередину риби покладіть порізану півкільцями цибулю і гілочку кропу. У форму до картоплі покладіть порізану морковь.
3. На картоплю викладіть шматочки вершкового масла і додайте трохи води (близько 50 мл). Випікайте страву при 180 градусах 40-50 хвилин (не забудьте перевернути рибу коли одна сторона підрум’яниться).
Відео рецепт 👇