Запечені курячі ніжки в листковому тестем в духовці

Як зробити Запечені курячі ніжки в листковому тестем в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Курячі ніжки
Лимонний сік
Сіль
Перець ( 2 види, червоний і чорний )
Тісто листкове
Рослинна олія
Яєчний жовток
Для прикраси використовувала кмин

Запечені курячі ніжки в листковому тестем в духовці покроковий рецепт

1. Для початку добре промиваємо ніжки. Очищаємо від шкірки. Сушимо. Далі додаємо сіль, перець, лимонний сік до ніжок. Добре перемішуємо. Можна залишити мариноваться.

2. Потім обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки, до напівготовності ніжок. Потім розкачуємо листкове тісто ( магазинне можна ). Ріжемо на рівні кубики, тісто має огорнути ножку.

3. Далі ніжки кладемо в середину тіста і як би закриваємо ніжку тестом. Я кіскою закрила. Змащуємо яєчним жовтком і прикрасила кмином. Відправляємо в духовку при температурі 160 – 170г. Готуємо до золотистої скоринки , тесту .

Відео рецепт 👇