Запечені свинячі ребра в духовці банку з картоплею і цибулею

Як я готую свинячі ребра! Рецепт дійсно смачної вечері! 😀 Запечені свинячі ребра в духовці банку з картоплею і цибулею простий рецепт.

Інгредієнти

Свинячі реберця – 800 р
Цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – 1/3 ч. л.
Суха аджика – 1/2 ч. л.
Картопля – 4 шт.
Вершкове масло – 60 г
Зелена цибуля – для подачі

Запечені свинячі ребра в духовці банку з картоплею і цибулею покроковий рецепт

1. Свинячі реберця 800 грам. 1 цибулину нарізати півкільцями, перекласти до ребер. Додати сіль, чорний перець, суху аджику. Добре перемішати. Перекласти в банку.

2. Залишити маринуватися на 1 годину Нарізати картоплю на 4 частини. Між двома частинами покласти шматочок вершкового масла і загорнути в фольгу.

3. Банку накрити фольгою, перекласти на форму. Викласти картоплю. Поставити в холодну духовку. Запікати 60 хвилин при 180 Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇