Запечений кролик з морквою і цибулею в духовці простий рецепт. Самий універсальний рецепт, який вийде 100% у кожної з вас, гарантую! За цим рецептом можна готувати курку, індичку та інше м’ясо, тільки змінюючи час приготування. У нас сьогодні найніжніший кролик.
Інгредієнти
Кролик-1 шт
Морква-3 шт
Цибуля ріпчаста-2 шт.
Рослинне масло-3ст.л
Вершкове масло-50-70 гр
Сіль, прованські трави, вода
Запечений кролик з морквою і цибулею в духовці покроковий рецепт
1. Кролика помити, розрізати на шматки, посолити, посипати травами і обсмажити з двох сторін на сковорідці. Викласти шматки кролика у форму для запікання.
Цибулю нашаткувати, моркву натерти на крупній терке.
Цибулю нашаткувати, моркву натерти на крупній терке.
2. Обсмажити цибулю з парою чайних ложок цукру, додати моркву, посолити за смаком. У готову моркву і цибулю додати вершкове масло, перемішати і викласти овочі на кролика.
3. Додати у форму дві склянки води, накрити фольгою і відправити в духовку на 180 градусів на 2 години. М’ясо буде пропаренным і дуже ніжним. Якщо у вас великий заєць, то йому знадобитися 2,5 або 3 часа.