Морський окунь замаринований з травами і часником 🧄 в медово-лимонному 🍯🍋 маринаді, запечений в духовці. Як зробити Запечений морський окунь в маринаді в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
дивіться нижче
Запечений морський окунь в маринаді в духовці покроковий рецепт
1. Окуня помити, почистити від луски і нутрощів, обсушити паперовим рушником і зробити невеликі проколи на шкірі з двох сторін, посолити. Приготувати трави та спеції: чебрець, орегано, куркуму , суміш перців, паприку, коріандр, часник сушений , за все вкусу.
2. Приготувати маринад, змішати:
1 ст. л соку лимона, 1 ст. л. оливкової олії, 1/2 ч. л меду і пензликом змастити рибу з усіх боків і всередині Посипати сумішшю трав і спецій, залишити хвилин на 20-30.
1 ст. л соку лимона, 1 ст. л. оливкової олії, 1/2 ч. л меду і пензликом змастити рибу з усіх боків і всередині Посипати сумішшю трав і спецій, залишити хвилин на 20-30.
3. Потім запекти в розігрітій ( ! ) духовці при температурі 200-220 ° с 15-20 хвилин (залежить від розміру риби). Не пересушите
Вийняти з духовки і на 5 хвилин накрити фольгой.
Вийняти з духовки і на 5 хвилин накрити фольгой.