Запечений сир фета в духовці з мигдалем простий рецепт.
Інгредієнти
250 гр. мигдалю без лушпиння
¼ чашки оливкової олії
1 ч. л. морської солі (у автора пластівці)
Сік 1 лимона
2 ст. л. дезактивованиї дріжджів
1,5 зубчики часнику
½ чашки води
Запечений сир фета в духовці з мигдалем покроковий рецепт
1. Все відправляємо в блендер і збиваємо на високій швидкості до однорідної гладкої маси (пробуємо на смак і регулюємо спеції).
2. Тепер кладемо в невелику миску паперовий рушник, потім звичайний рушник, зверху викладаємо мигдалеву суміш і акуратно зав’язуємо вузол і відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин або на ночь.
3. Потім акуратно перекладаємо на деко і випікаємо ~20 хв. при 180°С або до легкої золотавості за краям.
4. Готово!
Відео рецепт 👇