Заварне печиво Шукеты

Як смачно зробити Заварне печиво Шукеты простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Молоко — 125 г
Вода — 125 р
Цукор — 1 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Вершкове масло (кімнатної температури) — 110 р
Яйце — 5 шт.
Борошно — 140 р
Перловий Цукор для посипання

Заварне печиво Шукеты покроковий рецепт

1. В сотейнику змішати молоко, воду, сіль, Цукор і вершкове масло. Довести все до впевненого кипіння. Зняти сотейник з вогню і всипати відразу все борошно в масляну суміш. Енергійно перемішати і повернути сотейник на плиту.
2. Помішуючи на середньому вогні, заварити тісто. Воно повинно почати відходити від стінок, а на дні сотейника утворюється ледь помітна плівка. На цьому етапі зняти сотейник з тестом з вогню і дати тісту трохи охолонути, перемішуючи дерев’яною ложкою або лопаткой.
3. По одному ввести в тісто яйця, ретельно перемішуючи після додавання кожного. Тісто має придбати гладку лоснящуюся консистенцию.

4. Перекласти тісто в кондитерський мішок (кругла насадка 8-10 мм) і відсадити на застелений папером для випічки (або тефлоновою/перфорований килимок) деко невеликі заготовки.
5. Посипати їх рясно перловим цукром. Випікати в розігрітій до 170 гр духовці в режимі «верх-низ» на середньому рівні духовки, 35-40 хв., до впевненого золотистого кольору! Готові шукеты остудити і подавати!