Шоколадні кантуччи печива з кайенским перцем

Як зробити Шоколадні кантуччи печива з кайенским перцем рецепт простий в духовці. Навіть ті, хто байдужий до солодкого оцінять цей рецепт здобних сухарів. У класичні кантуччи я внесла свою афффторскую родзинку: дуже смачне поєднання шоколаду, журавлини і кайенского перцю. Вийшов изюмительный 😋 смак.

Інгредієнти

1 яйце
100гр цукру
40гр рослинного масла
50гр свіжозвареної кави
100гр пшеничного борошна ц/з (частину можна замінити на житнє ц/з)
110гр пшеничного борошна в/с
50гр какао-порошку
4г розпушувача
70гр в’яленої журавлини
50гр горіхів пекан (можна волоських)
40гр темного шоколаду
2/3 ч. л. каєнського перцю
1/2 ч. л. солі

Шоколадні кантуччи печива з кайенским перцем покроковий рецепт

1. Яйце збиваємо з цукром, додаємо сіль і масло, перемішуємо, вливаємо кави і знову перемішуємо. Борошно з’єднайте з розпушувачем, всипаємо до яєчної суміші. Какао-порошок просіваємо через сито і теж додаємо до яєчної суміші, туди ж кайенский перець, перемешиваем.

2. Додаємо порубані горіхи, журавлину і порізаний шоколад, перемішуємо; На деко, застелений пергаментним папером, викладаємо ковбаскою отримане тісто. Для більшого аромату зверху можна присипати цукром з корицею;

3. Випікаємо при 180°С близько 25-30 хвилин; Гострим хлібним ножем нарізаємо на шматочки, викладаємо на деко і підсушуємо ще 15 хвилин при 180°С. Подаємо з вином 🍷 Термін зберігання в закритій банці близько тижня. Шоколад і перець, морозиво і сіль, і 🍯 🌶️.

Відео рецепт 👇