Заварні кільця тістечка Парі Брест з кремом з вершків

Як зробити заварні кільця тістечка Парі Брест з кремом з вершків рецепт простий. Дуже люблю заварне тісто, еклери, шу, парі-Брест, карпатка, альмойшавена… Ну і кільця, звичайно) практично без цукру, ніжні і повітряні з ароматною садової малиною. Спробуйте обов’язково. Заврное тісто – це просто і смачно) головне, зловити структуру тесту, воно повинно повільно стікати стрічкою з лопатки. Тому яйця потрібно вводити по одному і якщо тісто все ж виявиться густим, доведеться додати ще яйця, половину або навіть ціле. Ну і під час випічки не варто відкривати духовку раніше часу, вироби можуть осісти і більше потім не піднятися. А в іншому ніяких проблем))) Печіть і радуйте своїх рідних.

Інгредієнти

На 8 штук

100 г борошна
50 г вершкового масла
40 г води
50 г молока
щіпка солі
2 яйця

Крем
250 мл вершків 33% жирності
40 гр цукрової пудри
Малина

Заварні кільця тістечка Парі Брест з кремом з вершків покроковий рецепт

1. Довести до кипіння масло, сіль, воду і молоко. Всипати борошно, інтенсивно розмішати, після чого зняти з вогню. Дати охолонути до теплого. По одному ввести яйця, кожен раз вмішуючи до повного объединения.
2. Тісто має бути гладким, еластичним і повільно стікати з лопатки стрічкою. Якщо тісто дуже густе, додати ще 1/2 яйця. Готове тісто перекласти в кондитерський мішок і на деко, простеленный папером відсадити кільця приблизно 10 см диаметре.
3. Випікати при 210 гр 15 хв, після чого знизити температуру до 180 гр і випікати ще 10 хв. Готові кільця остудити, розрізати вздовж і начинити кремом з малиною. Для крему збити холодні вершки з цукровою пудрою. Приємного апетиту)))