Як приготувати смачні Заварні кільця з сирним кремом рецепт простий. Ті самі кільця як в дитинстві! Рекомендуємо їх обов’язково приготувати і пригостити всіх рідних і близьких 😉
Інгредієнти
Тісто
125 г – вода
125 г – молоко
100 г – вершкове масло 82,5%
150 г – борошно
4-5 шт – яйця
10 г – цукор
Щіпка солі
Крем
250 г – сир
170-200 мл – вершки 33%
Ванілін за смаком
Цукрова пудра за смаком
Сіль щіпка
Заварні кільця з сирним кремом покроковий рецепт
1. Тісто
В сотейник з товстим дном наливаємо воду і молоко. Додаємо вершкове масло, цукор і щіпку солі. Ставимо на плиту, вогонь трохи вище середнього. Нагріваємо майже до кипіння, до повного розчинення масла. Не знімаючи з плити, додаємо муку.
В сотейник з товстим дном наливаємо воду і молоко. Додаємо вершкове масло, цукор і щіпку солі. Ставимо на плиту, вогонь трохи вище середнього. Нагріваємо майже до кипіння, до повного розчинення масла. Не знімаючи з плити, додаємо муку.
2. Заварюємо тісто. Постійно помішуючи варимо тісто хвилини 2-3. Знімаємо з плити. Перекладаємо тісто в окрему ємність. Даємо йому трохи охолонути і поступово додаємо яйця. Готова консистенція буде повільно стікати з лопатки і буде досить густым.
3. Відсаджуємо кільця за допомогою кондитерського мішка і насадки зірка (8FT або 9FT) по колу на пергаментый аркуш або на тефлоновий аркуш, або на спеціальний армований килимок для випічки. Посипаємо кільця цукровою пудрою. Випікаємо при температурі 180-190С 25-30 мин.
4. Крем
В миску перетираємо сир. Зробити це найзручніше через сито. Вливаємо вершки і додаємо цукрову пудру. Перемішуємо міксером на самій високій швидкості 2 минуты.
В миску перетираємо сир. Зробити це найзручніше через сито. Вливаємо вершки і додаємо цукрову пудру. Перемішуємо міксером на самій високій швидкості 2 минуты.
5. Додаємо дрібку солі і ванілін. Перемішуємо. Крем готовий. Начиняємо кільця кремом. При подачі посипаємо цукровою пудрой.