Як смачно зробити Заварний крем для торта Наполеона домашнього дуже смачний рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Як завжди, багато букв і мега-корисних пояснень від мене!
Інгредієнти
2средних яйця
500мл молока високої жирності
40г кукурудзяного крохмалю
150г цукру
150г вершкового масла кімнатної
температури
Ванільний стручок/ваніль
Заварний крем для торта Наполеона домашнього покроковий рецепт
1. змішати Віночком яйця, цукор і крохмаль в окремій ємності. Молоко довести до кипіння. 1/3 закипевшего молоко тооонкой цівкою вливати яєчну суміш. З’єднати з рештою молоком. На середньому вогні, постійно помішуючи і захоплюючи з дна, довести до гладкої кремовою текстури. До кипіння доводити не бажано, буквально до перших «бульков».
2. Якщо ви будете посилено варити крем на високих температурах, отримаєте виражений яєчний присмак. «Омлет» в кремі нікому не потрібен, вірно?😁 Накрити в контакт харчовою плівкою. Остудити. Вершкове масло і заварна основа повинні бути приблизно однієї температури. Якщо це важлива умова не дотримати, ваш крем отслоится.
3. Його можна буде врятувати потім звичайно, але до чого зайві рухи і маніпуляції??? Отже, масло збиваємо близько 15хв до побіління. Частинами вводимо заварную основу, перемішуючи. На цьому етапі сильно збивати не потрібно. Можна зупинитися і використовувати крем для прослойки.
4. А можна окремо збити до піків 200мл вершків для збивання жирністю 33% і акуратно, дуже ніжно ввести в наш вже готовий крем. І у вас вийде той самий знаменитий крем «Пломбір»🧁 P. S Коржі від крему не відразу, але 💯 розмокнуть, незважаючи на їх хрусткость відразу після випічки