Збитий ганаш з маракуйєю, білим шоколадом і вершками

Як зробити Збитий ганаш з маракуйєю, білим шоколадом і вершками рецепт простий. Ніжний і з приємною кислинкою. Макарони просочує швидше класичних, і вони виходять більш вологі і повітряні. Можна робити ягідний центр, наприклад з полуницею або з малиною. Ідеально підійде манго 🥭

Інгредієнти

Отже, на 500 г ганаша:
200 р – білий шоколад 33-35%
110 г – пюре маракуї 100% (без доданого цукру)
15 г – сиропу глюкози
180 р – вершків 33%

Збитий ганаш з маракуйєю, білим шоколадом і вершками покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад, нагріти пюре маракуї з глюкозою, зробити ганаш. Додати холодні вершки, пробити блендером, вилити в широку ємність і прибрати в холодильник на 8-12 ч.
2. Після стабілізації збити міксером (не блендером!). Тут будьте обережні — головне, не перевзбить.
3. Але, варто відзначити, що кислі ганаши збиваються довше, ніж просто вершкові. Перекласти в мішок і відразу начинити макарони. Готово!