Сьогодні приготуємо зефірні грибочки на яблучному пюре без уварювання!
Інгредієнти
білок 2 шт(с1)
цукор 50 г
яблучне пюре 125 г (уварювати не потрібно)
цукор 170 р
агар агар (900) 5 р
вода 75 р
цедру за бажанням
білий шоколад 40 р
цукрова пудра
какао
барвники
мак
Зефірні грибочки на яблучному пюре покроковий рецепт
1. В чашу міксера відправити білки і збити до великих бульбашок, потім насипати цукор і збити до твердих піків. Одночасно з цим поставити сотейник на середній вогонь. Всипати цукор, агар, налити пюре і воду, потім довести до кипіння і варити 3 минуты.
2. Гарячий сироп поступово влити до білків. Після цього взбивать1-2 хвилини. Масу перекласти в кондитерський мішок і відсадити в силіконову форму з півсферами і окремо відсадити ніжки. Дати стабілізуватися 2 години, потім обваляти зефір в цукровій пудре.
3. Зробити невеликий отвір в капелюшку і з допомогою розтопленого білого шоколаду з’єднати капелюшок з ніжкою. Поставити заготовки в холодильник на 30 хвилин. Прикрасити грибочки какао або з допомогою красителей.