Зелена квасоля з м’ясом і картоплею. Дуже смачно і насичено! Соус вымакиваем свіжої коржем… ммм…👌
Інгредієнти
М’ясо – 700 гр
Квасоля зелена – 700 гр
Картопля – 0,5 кг
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 4-5 зуб
Помідор – 2 шт
Масло рослинне – 2 ст. л
Масло топлене – 2 ст. л
Паприка мелена – 1 ст. л
Коріандр мелений – 1 ч. л
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Лавровий лист – 1 шт
Вода – 250 мл
Кінза свіжа – 3 ст. л
Зелена квасоля з м’ясом і картоплею покроковий рецепт
1. Квасолю промити, зрізати кінчики, нарізати на 3-4 частини. Якщо є прожилки – прибираємо. У сковороді розігріти топлене і рослинне масло. Обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки з двох сторін на сильному огне.
2. Додати до м’яса лук, часник, сіль, перець, спеції – накрити кришкою, тушкувати хвилин десять. Додати нарізані помідори, накрити кришкою, тушкувати на невеликому вогні до повної готовності мяса.
3. Потім додати до м’яса нарізану картоплю, підготовлену квасолю, влити воду і тушкувати під кришкою до повної готовності овочів. За 5 хвилин до готовності додати лавровий лист і кинзу.
Відео рецепт 👇