Аджика на зиму без варіння з хріном, кінзою, часником і помідорами простий рецепт.
Інгредієнти
3 кг помідор
100 гр часнику
пучок кінзи
100 гр кореня хрону
1/2 год л чорного меленого перцю
1/2 чилі перцю
1 ст л солодкої паприки
3 ст л 9% оцту
сіль і цукор за смаком
Аджика на зиму без варіння з хріном, кінзою, часником і помідорами покроковий рецепт
1. Помідори, часник, хрін і кінзу пропустити через м’ясорубку. У цю масу додаємо спеції і даємо постояти 30 хвилин. Чекаємо, поки аджика настоїться і розкриються всі специи.
2. Я люблю солодкувату, тому додаю пристойно цукру. Але все одно намагаюся зробити збалансований смак, щоб солі теж вистачало. Тут сіль і цукор регулюйте по своєму вкусу.
3. Розливаємо по банках, закатуємо і ставимо в прохолодне місце на подальше зберігання. Така аджика зберігається довго. Кілька місяців точно.