Аджика з гострого перцю і болгарської з часником без помідорів простий рецепт. Являє собою гостру пастоподібну масу. Домінує завжди гострий червоний перець. Його спочатку підсушують. Після видаляють насіння і прожилки, в іншому випадку готова приправа стане занадто гострою.
Інгредієнти
Перець гострий – 500 гр.
Солодкий перець – 250 гр.
Часник – 50 гр.
Кінза, петрушка, зелень селери – по 25 гр.
Оцет яблучний – 15 мл
Коріандр мелений – 1/2 ч. л.
Сіль велика – 120 гр.
Масло рослинне
Аджика з гострого перцю і болгарської з часником без помідорів покроковий рецепт
1. Перець, часник, зелень подрібнюємо. Додаємо сіль, коріандр, оцет.
2. Перемішуємо і залишаємо на 3 дні. Періодично перемешиваем.
3. Розкладаємо по банках, зверху наливаємо масло і прибираємо в холодильник.
Відео рецепт 👇