Класичний американської суп Чаудер з креветками, беконом, картоплею, цибулею і кукурудзою на вершках простий рецепт. Всім привіт, роднульки! Приходить час гарячих супів! Так що запам’ятовуємо, зберігаємо ідею – готуємо!) Чаудер – класичний американської суп , завезений, природно з Європи! Густий, наїдків і дуже ситний! Мужики зацінять точно! А наявність в ньому креветок – явно приверне і прекрасна стать!)
Інгредієнти
Креветки тигрові 3-5 шт на порцію
Бекон 250г
Картоплю 400г
Цибуля ріпчаста 150г
Кукурудз конс 200г
Вершки 22% 125г
Вода 1л
Зелень/Мікрозелень для декору
Оливкова олія
Куркума
Сіль 5г
Американської суп Чаудер з креветками, беконом і картоплею на вершках покроковий рецепт
1. бекон Дрібно ріжемо і обсмажуємо в глибокій каструлі (трохи смаженого бекону відкладаємо на подачу) додаємо в каструлю часточками картоплю і цибулю півкільцями – обсмажуємо все разом, додаємо кукурудзу, воду і тушкуємо до готовності овочів!
2. Вливаємо вершки, заправляємо куркумою і сіллю; Отриману масу пробиваємо блендером до однорідної массы.
3. Подаємо суп зі смаженими креветками, беконом, кукурудзою, оливи маслом і зеленью!