Арахіс в цукрі

Як смачно зробити Арахіс в цукрі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Драже виходить дуже смачне, а саме головне ви знаєте весь склад. Горіх можна замінити на мигдаль, але теж зі шкіркою.

Інгредієнти

Арахіс 300г
Цукор-200г
40г води
1 ст. л вершкового масла

Арахіс в цукрі покроковий рецепт

1. Обсмажуємо сирий арахіс 5 хвилин (не до готовності) на середньому вогні. Засипаємо цукром і додаємо воду. Добре перемішуємо, поки Цукор не почне кристаллизоваться.

2. Додаємо вершкове масло і знову перемішуємо вже до готовності (близько 3-5 хвилин). Весь Цукор повинен бути на орешках.

3. Якщо у вас не так, значить потрібно додати вогонь на 1 розподіл і продовжувати перемішувати. (Але вогонь не найсильніший, інакше Цукор пригорить)

Відео рецепт 👇