Печиво “Альфахорес”. Дуже смачне , ніжне печиво 🍪 буквально тане в роті 😍 З’єднати борошно , крохмаль, розпушувач, цедру і перемішати. Як зробити Аргентинське тістечко печиво Альфахорес рецепт простий.
Інгредієнти
Борошно 160 гр.
Кукурудзяний крохмаль 140 гр.
Розпушувач 1 ч. л.
Цедра одного лимона
Вершкове масло 120 гр.
Цукрова пудра -60 гр.
Жовтки 2 шт.
молоко 3 ст. л.
Варена згущене молоко 1 банка
Кокосова стружка 500 гр.
Аргентинське тістечко печиво Альфахорес покроковий рецепт
1. Заздалегідь дістати з холодильника масло, щоб воно стало м’яким. Додати до нього цукрову пудру і збити до пишноти. Відокремити жовтки від білків (білки нам не знадобляться), додати до масляної маси, і все ще раз взбить.
2. Додати молоко і перемішати. Відправити поступово сухі інгредієнти і замісити тісто. Додавати треба частинами, тому що борошно буває різною, і, можливо, буде потрібно не вся. Відправити тісто в холодильник на 30 хв. Вирізати печиво 6 см.
3. І випікати в розігрітій духовці при 200 гр. Приблизно 10 хв. Остудити і зібрати як на видео.
4. Прибрати в холодильник на 30 хв. і можна подавати до столу.
Відео рецепт 👇