Азу по-татарськи з яловичини з картоплею по татарськи

Як смачно зробити Азу по-татарськи з яловичини з картоплею по татарськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’якоть яловичини-500 гр
Картопля-3 шт.
Мариновані огірки-200 гр
Цибуля-1 шт
Помідори 3 шт або томатна паста(я додала і те і інше)
Морква-1 шт
Зелень
Часник

Азу по-татарськи з яловичини з картоплею по татарськи покроковий рецепт

1. Картоплю обсмажити окремо, нарізати брусками і обсмажити на олії. Всі інгредієнти нарізати соломкой.

2. Смажити поетапно: м’ясо, цибулю, моркву. До м’яса додати: картопля, огірки і помидоры.

3. Часник і спеції за смаком. Тушкувати хвилин 15 хвилин. Перед подачею посипати зеленню

Відео рецепт 👇