Баклажан соус на молоці

Баклажан соус на молоці простий рецепт. Це така гармата, сподобається навіть тим, хто їх не любить, от не дадуть збрехати ті хто вже готував, так?!😎 Ви там мені ❤️ не забудьте підкинути, а я вам завтра новий рецепт, щоб у нас все було взаємно 🥰 до Речі, ви можете відправити рецепт подрузі натиснувши на стрілочку під відео😉

Інгредієнти

4 шт. середніх Баклажана
40 гр. Вершкового масла
1 ст. л. Борошна
200-250 гр. Молока
Сіль, перець, м’ята

Баклажан соус на молоці покроковий рецепт

1. Запікаємо баклажани в заздалегідь розігрітій до 200С духовці приблизно 20-25 хв. Час залежить від баклажан. Вони повинні стати мягкими.

2. Очищаємо гарячі баклажани і дрібно рубаємо ножем. У каструлю Додаємо трохи соняшникової олії та вершкового. Туди ж відправляємо баклажани, борошно, молоко, перемешиваем.

3. Тушкуємо на середньому вогні і Додаємо сіль, м’яту і перець гострий. Тушкуємо ще хвилини 3-5 і подаємо з мясом.

Відео рецепт 👇